Webdesign | Grafisk design | Heske Agency

Alt du trenger for å nå dine mål for SoMe markedsføring til en fantastisk pris!

Publiser innhold på alle de største sosiale nettverkene ved hjelp av denne ultimate planleggeren for sosiale medier!

Publisering og Planlegging

Planlegg og publiser innlegg på alle de største sosiale medieplattformene fra ett enkelt sted.

Lag og planlegg innlegg med bilder, videoer, GIF-er, emneknagger og mer for hver sosiale medieplattform fra ett enkelt sted.

Sosiale medier-kalenderen gir deg både et makro (månedlig) og mikro (daglig/ukentlig) overblikk over din sosiale mediestrategi og utførelse.

Analyse og rapporter

Få tilgang til og last ned all den dataen du trenger for å kunne ta de riktige beslutningene for din sosiale medier-strategi.

Få en klar og tydelig oversikt over ytelsen til kontoen din og få verdifull innsikt i ditt publikum gjennom lettleste diagrammer og grafikk som viser viktige metrikker og statistikk.

Forstå ditt publikum bedre og analyser vekstmønstrene for å utvikle engasjerende strategier med vår integrerte verktøy for sosiale medier.

Engasjement

Heske SocialPilot tilbyr en sosial innboksfunksjon som lar deg holde oversikt over alle dine sosiale mediekontoer og direkte meldinger på ett sted.

Enten det gjelder kommentarer, meldinger, svar på historier eller innlegg, samler den sosiale innboksen alle samtalene dine under ett tak for enkel håndtering.

Svar på samtaler i sanntid. Fokuser på samtaler som betyr noe, og organisere avsluttede henvendelser når de er ferdige.

Samarbeid

Enten det er teammedlemmer, byråer eller kunder, sørger Heske SocialPilot for at samarbeidet forblir sømløst.

Forbedre effektiviteten til teamet ditt ved å legge til både teammedlemmer og kunder til å samarbeide på bestemte kontoer.

Gi hele teamet oversikt, kontroll og innsikt over bedriftens sosiale mediekanaler.

TikTok

Planlegg innholdet ditt og tidfest TikTok-videoene dine godt på forhånd med Heske SocialPilot.

Instagram posts

Publiser eller planlegg bildene og videoene dine på Instagram og øk synligheten til merkevaren din.

YouTube

"Unngå manuelle påminnelser og publiser / planlegg YouTube-videoer og shorts direkte fra vårt instrumentbord."

Facebook posts

Engasjer deg med publikummet ditt på Facebook ved å planlegge ulike typer innlegg på Facebook-sidene og -gruppene dine

Google Business Profil Posts

Tiltrekk potensielle kunder ved å skape oppmerksomhet med en oppdatert Google Business-profil.

Linkedin Posts

Planlegg interaktive og svært tilpassede innlegg for din LinkedIn-profil. Samarbeid med publikummet ditt og bli med i samtalen.

Tweets

Planlegg tweets, legg til relevante emneknagger og publiser innlegg på Twitter til beste tidspunkt for å nå alle dine markedsføringsmål på Twitter.

Pinterest

Med en godt planlagt og tilpasset Pinterest-strategi kan du øke trafikken/besøkende til nettstedet ditt og nå ut til flere potensielle kunder.

Utvid rekkevidden til merkevaren din på alle sosiale
plattformer med Heske SocialPilots.

Begynn din gratis 14-dagers prøveperiode nå!

Årlig

SoMe Starter

kr 199/mnd

kr 250,-

Årlig faktura (spar 15%)

Kort er ikke nødvending

Mest populær

SoMe Standard

kr 440/mnd

kr 549,-

Årlig faktura (spar 20%)

Kort er ikke nødvending

SoMe Heske

kr 999/mnd

kr 1250,-

Årlig faktura (spar 20%)

Kort er ikke nødvending

Avansert

Enterprise

Sett sosiale medier-strategien din på autopilot ved å planlegge sosiale medie-innlegg til de tidspunktene da dine fans og følgere er mest aktive. Du kan dele dem umiddelbart eller legge dem til i køer for enkel planlegging.

For maksimal effekt kan du dele de samme innleggene om arrangementer og andre kunngjøringer flere ganger på ulike tidspunkter. Med Heske SocialPilot kan du til og med planlegge opptil 500 innlegg på én gang og fylle kalenderen din umiddelbart!

Med Heske SocialPilot kan du få en bedre forståelse av hva som må publiseres hver dag, uke eller måned, uten å avvike fra timeplanen din. Du kan filtrere kalenderen din for å se innlegg planlagt for spesifikke kontoer og få en oversikt over planlagt innhold.

Ønsker du å endre tidspunktet for et planlagt innlegg til en annen dag eller tid? Med Heske SocialPilot kan du enkelt dra og slippe innlegg til ønsket tidspunkt, med 15-minutters tidsintervaller på kalenderen.

I tillegg til å legge til bilder med alternativ tekst, kan du til og med perfeksjonere dem med dens innebygde bildebehandlingsfunksjon. Men det er ikke alt. SocialPilot lar deg planlegge videoer og GIF-er også.

Med Heske SocialPilots innebygde støtte for Sniply, Bitly eller Rebrandly kan du forkorte URL-ene dine og unngå klumpete lenker. Dette gjør at du kan dele lenkene dine på en mer estetisk og profesjonell måte.

Få innsikt i ditt mest engasjerende innhold som appellerer mest til ditt publikum.

Oppdag verdifulle innsikter om hvem som engasjerer mest med innleggene dine, inkludert hvem som deler, kommenterer, liker og mer.

Finn det beste tidspunktet å poste ved å analysere når dine aktive følgere er mest engasjert i løpet av uken.

Med Heske SocialPilot kan du se analyser av alle innlegg, uavhengig av om de ble lagt ut fra SocialPilot eller ikke.

Enten du er en markedsfører eller et byrå som administrerer flere virksomhetsprofiler med flere steder, eller hvis du er en bedriftseier med mer enn en enkelt virksomhet eller franchise, er vår sosiale innboks det perfekte verktøyet for å administrere disse interaksjonene.

Ta deg tid til å svare på spørsmål, svare på kommentarer, besvare meldinger og arbeid med en organisert innboks.

Det er en ny visuell æra og folk kobler bedre med visuelle hjelpemidler, så hvorfor ikke prøve dem i dine interaksjoner.

Inviter teammedlemmer med unike koblinger som hjelper dem med rask ombordstigning og oppsett av deres SocialPilot-konto.

Opplev smidig kommunikasjon med teammedlemmene dine ved hjelp av SocialPilots eksklusive funksjoner for forbedret samarbeid.

Unngå feil og misforståelser ved å ha hvert enkelt teammedlem på samme side ved hjelp av SocialPilots sosiale kalender.