Tjenester

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Hva er nyhetsbrev

En enkel måte å nå aktuelle kunder på, er ved hjelp av nyhetsbrev.
Disse inneholder vanligvis tilbud som drar kunden mot din bedrift.

Dette er en helt unik og genial måte å nå kundene sine på, ettersom du
har dem tilgjengelig til en hver tid. Ved hjelp av et tastetrykk har
kunden din fått et personlig tilbud i bukselommen.

Usikker på om det funker? Du vil få rapporter etter hver kampanje som
vil vise deg hva som funker og hva som ikke funker.

Nyhetsbrev

Send proffe kampanjer til dine kunder

Som et selskap som selger nyhetsbrev, har vi en stor erfaring i å skape og sende proffe kampanjer til våre kunder. Vi har et team av erfarne designere og skribenter som kan hjelpe deg med å skape et nyhetsbrev som skiller seg ut og som fanger oppmerksomheten til målgruppen din.

Vi har verktøy og teknologi som kan segmentere og målrette kampanjene dine til riktig målgruppe, slik at du kan få mest mulig effekt ut av kampanjene dine. Vi har også en A/B testing funksjon som kan hjelpe deg å finne ut hva som fungerer best for din kampanje.

Nyhetsbrev

Hvorfor er Nyhetsbrev så viktig?

Nyhetsbrev er en viktig del av din bedrifts markedsføring og kommunikasjon. Det gir deg muligheten til å holde kontakten med kunder og potensielle kunder på en regelmessig og målrettet måte.

Nyhetsbrev gir deg muligheten til å holde kundene oppdatert om nye produkter, tilbud og kampanjer. Det gir deg også muligheten til å dele nyttige tips og informasjon om bransjen din, og bygge relasjoner med kundene dine.

Kunder

Rapport etter vær kampanje

Rapport etter hver kampanjeVåre kunder mottar en rapport over hvordan deres nyhetsbrev fungerte. Her får dere innsyn over hvor mange som handlet ved hjelp av denne kampanjen, hvor mange som ikke åpnet mailen osv.

Dette er veldig viktig ettersom vi endrer på oppsettet for din kampanje og perfeksjonerer den etter tidligere resultater fra rapporten.Få et tilbud i dag!

Kontakt oss i dag

Vi er her for å bistå med alt fra nettside til markedsføring. Ta
kontakt for en helt uforpliktende prat, så hører du fra oss før du vet ordet av det.